top of page
omslagHR.jpg

Dit muzikale doeboek van Jeroen Schipper (uitgegeven door uitgeverij SWP ) bevat vijfentwintig heerlijke nieuwe liedjes en een schat aan muzikale spelletjes, weetjes, raadsels en puzzels. Voor thuis, op vakantie en op de achterbank van de auto. Maar zeker ook voor de muziekles of muzikale tussendoortjes op school. Wie Jeroen Schipper kent weet dat zijn liedbundels garant staan voor een mix van kwaliteit, humor en educatie, waarbij het plezier in zingen altijd voorop blijft staan. Achter in het boek staan de muzieknotaties, zodat je de liedjes ook zelf kunt spelen.

 

Alle muziekopnames van de liedjes, inclusief meezingversies zijn te vinden via Spotify.

Voor wie (ook) een cd wil: deze is hier los te bestellen.

Op deze CD staan niet de instrumentale versies.  Via de knop 'Meezingversies' hiernaast kun je die als MP3 downloaden, voor wie geen toegang tot Spotify heeft.

Via de 'Download' knop hiernaast (of in het menu hierboven), heb je toegang tot het materiaal dat bij de activiteiten in het boek hoort. Via het menu kun je ook kijken of je de eenhoorn-kleurplaat goed hebt ingekleurd. En je kunt ook een berichtje sturen. Dat vinden we leuk!

Hieronder zie je de video-clip bij 'Pakjesavond'

bottom of page