Banner.jpg

Onze workshops kenmerken zich door flexibiliteit en laagdrempeligheid. Iedereen die geluid kan maken kan in principe meedoen en –heel belangrijk- er plezier aan beleven. En voor mensen die wat meer ervaring hebben met muziek en ritmes leggen we de lat met veel genoegen wat hoger. Een feestje waarbij niet zelden onvermoede talenten en eigenschappen tot uiting komen.

 

Ons aanbod is steeds in ontwikkeling. Momenteel bieden we de volgende basisworkshops aan die allemaal op maat aangepast kunnen worden naar verschillende groepen en omstandigheden:

 

1. Aan tafel. 30 tot 45 minuten. Een flitsende bliksemworkshop waarin we mensen op een studiedag, congres of lange vergaderdag laten trommelen op buro's en alles wat daar op of omheen staat. 

 

2. Aan de slag. 1,5 tot 2 uur. Uitgaande van een gezamenlijk ritmisch refrein gaan de deelnemers in groepjes aan de slag om zelf ritmes te componeren. 

 

3. Masterclass. 2,5 uur. Bedoeld voor mensen en met wat meer muzikale ervaring. Deze workshop gaat meer de diepte in en heeft een wat hogere moeilijkheidsgraad.

 

4. Slag in de rondte: Trommelen op je werkplek. Dus: onderzoekend improviseren met trommelen op attributen op je werk. meubulair, apparaten, werktuigen, lockers; overal zit muziek in!


Kleine groepen in een woonkamer , grotere groepen in een zaaltje of feestzaal; we zijn zeer flexibel en passen de workshops aan aan de wensen van de opdrachtgever. In overleg kunnen duur, niveau en werkvormen worden vastgesteld. Soms is het leuk om met een beamer te werken om voorbeelden te laten zien. Indien gewenst kunnen vooraf ook filmpjes worden verstuurd zodat de deelnemers van een workshop enigszins voorbereid zijn op wat er komen gaat.

 

Prijzen op aanvraag. Neem contact op voor een offerte.