top of page
Banner.jpg

Onze workshops kenmerken zich door flexibiliteit en laagdrempeligheid. Iedereen die geluid kan maken kan in principe meedoen en –heel belangrijk- er plezier aan beleven. En voor mensen die wat meer ervaring hebben met muziek en ritmes leggen we de lat met veel genoegen wat hoger. Een feestje waarbij niet zelden onvermoede talenten en eigenschappen tot uiting komen. Ons aanbod is steeds in ontwikkeling. Momenteel bieden we de volgende basisworkshops aan die allemaal op maat aangepast kunnen worden naar verschillende groepen en omstandigheden:

 

1. Energizer. 15-20 minuten. Een flitsende interactieve sessie waarin we (grote groepen) mensen op een studiedag, congres of hei-dag in beweging zetten.

 

2. Aan de slag. 1,5 tot 2 uur. Uitgaande van een gezamenlijk ritmisch refrein gaan de deelnemers in groepjes aan de slag om zelf ritmes te componeren. 

 

3. Masterclass. 2,5 uur. Bedoeld voor mensen en met wat meer muzikale ervaring, zoals bijvoorbeeld koren, muziekstudenten en orkesten. Deze workshop gaat meer de diepte in en heeft een hogere moeilijkheidsgraad.


Kleine groepen in een woonkamer , grotere groepen in een zaaltje of feestzaal; we zijn zeer flexibel en passen de workshops aan aan de wensen van de opdrachtgever. In overleg kunnen duur, niveau en werkvormen worden vastgesteld. Soms is het leuk om met een beamer te werken om voorbeelden te laten zien. 

 

Prijzen op aanvraag. Neem contact op voor een offerte.

bottom of page