top of page

Ons team

20200713_130436.jpg

Heiko de Jonge

Ik ben van veel markten thuis, waaronder slagwerk/bodypercussie. Ik speel sinds mijn 17e met veel plezier als drummer in diverse bands met vele optredens en sta in het dagelijks leven voor de klas in het speciaal onderwijs. Het plezier dat je kunt hebben door met een paar mensen ritmisch op je eigen lijf te tikken is ongekend, het is voor mij de meest basale manier van gezamenlijk muziek maken.  Ik deel dat plezier graag met anderen, ‘delen is vermenigvuldigen’.

20200713_125844.jpg

Jeroen Schipper

Ik ben van huis uit muziekdocent. Daarvanuit ben ik mij gaan specialiseren. Met name in kinderliedjes maar steeds meer ook in 'lichaamsslagwerk'. Mijn belangrijkste motivatie: Bodypercussie is laagdrempelig, flexibel en vooral ontzettend lekker en leuk om te doen! Ritme is een universele taal. Daarnaast biedt het ontzettend veel mogelijkheden om mensen creatief bezig te laten zijn. Van jong tot oud, van oost tot west, iedereen kan meedoen en erbij horen.

20200714_110041.jpg
20200713_125956~1_edited.jpg

Wendy Bontje

Wat ik heerlijk vind aan bodypercussie is dat echt iedereen het kan. Als muziekdocent maak ik veel gebruik van deze toegankelijke vorm van musiceren. Ritme is zo natuurlijk verbonden met leven. Veel mensen vinden dansen en zingen best spannend. Met bodypercussie kun je uiting geven aan je muzikaliteit zonder een instrument te spelen. Daarnaast grenst het aan dansen, maar omdat je bezig bent met het ritme in plaats van je lichaam, is het voor veel mensen minder spannend om te bewegen. Zelf dans ik veel en als zangeres zing ik in een swingjazzband. Hoewel ik me geen drummer durf te noemer, kruip ik bij jamsessies het liefst achter het drumstel :)  

Bodypercussie combineert dus al mijn muzikale passies. Als ik deze passies kan overbrengen, is een workshop wat mij betreft geslaagd! 

bottom of page