"Hoewel ik lesgeef aan een groep 4 voornamelijk anderstalige kinderen, gaat dit liedje (Eland op een eiland) goed in deze groep. Vooral met behulp van je dansvideo. Heb de groep nog niet in vieren gedeeld, we doen nu eerst de vier bewegingen allemaal tegelijk (bij elke uitbreiding natuurlijk bedoel ik), dat loopt goed, dus ik denk dat ze een indeling in vieren ook wel aankunnen. Het is dus een succes! Zo mooi weer om te zien hoe muziek kan bijdragen aan taalontwikkeling en motorische ontwikkeling. Dank!"

"Echt ... Ik werk met super mega veel plezier met ''Daar komt de Boegieman'' in mijn eigen groep en via een uitwisseling met één van mijn collega's in groep vijf ...
Momenteel midden in de lessenserie van het Zing je slim diploma en Dokter Vogelenzang. De kinderen vinden het helemaal geweldig (en zeggen nog nooit ZO leuk muziekles te hebben gehad, terwijl ik vorig jaar toch ook echt mijn best heb gedaan ;) ) "“Hier krijg ik energie van. Mijn stem is niet optimaal maar van het zingen olv Jeroen en met de kinderen, daar krijg ik energie van. Hier moeten we meer mee doen!"

"Ik wilde je nog even laten weten dat we van alle ouders gehoord hebben dat de kinderen heel enthousiast van het kinderfeestje thuiskwamen. Het was een keer heel wat anders dan zwemmen of een pretpark, maar ze vonden het zo leuk dat ze zoveel mochten inbrengen en het echt hun liedje werd. Wij als ouders vonden het ook erg leuk. Jij speelde geweldig goed in op alle verschillende reacties van de kinderen. Ze werden allemaal betrokken. Geweldig!"