Nieuws

Nieuwsbrief

Abonneer je hier en blijf op de hoogte van alle publicaties, acties, nieuwe liedjes en meer.Lees hier de laatste nieuwsbrief.

De juf is op TV!

Je weet misschien nog dat Stichting Kinderpostzegels een tijdje terug een top 10 van moeilijke woorden publiceerde voor kinderen die Nederlands als 2e taal leren. Ik schreef daarop dit liedje met daarin al die moeilijk woorden (op één na..), vanuit de gedachte dat zingen het leren van de uitspraak op een leuke manier makkelijker maakt. Maar ook als je de woorden wel al goed kent blijft het leuk!

De tekst vind je hier.

Gewonnen!

Met mijn lied 'Kijk eens wat ik kan' dat ik schreef voor 123ZING heb ik de Willem Wilminkprijs 2019 gewonnen! Bekijk het lied hiernaast.

Zinglish

In januari 2019 is mijn nieuwste liedbundel gelanceerd! Zinglish is een verzameling liedjes voor jonge kinderen in steeds een Engelse en een Nederlandse versie, met als doel het vergroten van de Engelse woordenschat. Sanne Ramakers en  Marlijn van Kempen  maakten de bijbehorende lessen en Margot Senden illustreerde het geheel. Kijk op www.zinglish.nl en Facebook

iTunes en Spotify

De cd's Rood rood mannetje en Swingen als een kangoeroe zijn tegenwoordig te  vinden op Spotify!

Mijn CD Daar komt de boegieman! is tegenwoordig ook via iTunes te koop!