Nieuws

Nieuwsbrief

Abonneer je hier en blijf op de hoogte van alle publicaties, acties, nieuwe liedjes en meer.Lees hier de laatste nieuwsbrief.

De Operapiraat

Vanaf 16 april 2020 is ie er: mijn nieuwe liedjes-doeboek De operapiraat! Ik ben er heel trots op en blij mee. Bestellen doe je via www.operapiraat.nl of bij je lokale of digitale boekwinkel. 

Samen 10

Hiernaast een gloednieuw leer-liedje over de cijfers die samen 10 vormen.

omslagHR.jpg

Spotify

Sinds begin 2020 staan de liedjes van mijn eerste liedbundels Rood rood mannetje, Daar komt de boegieman! en Swingen als een kangoeroe op Spotify! Ook de liedjes van Zinglish komen 1-voor-1 online. En de muziek van De Operapiraat is daar ook beschikbaar. Als je mijn account volgt, mis je niks!

Gewonnen!

Met mijn lied 'Kijk eens wat ik kan' dat ik schreef voor 123ZING heb ik de Willem Wilminkprijs 2019 gewonnen! Bekijk het lied hiernaast.

Zinglish

In januari 2019 is mijn nieuwste liedbundel gelanceerd! Zinglish is een verzameling liedjes voor jonge kinderen in steeds een Engelse en een Nederlandse versie, met als doel het vergroten van de Engelse woordenschat. Sanne Ramakers en  Marlijn van Kempen  maakten de bijbehorende lessen en Margot Senden illustreerde het geheel. Kijk op www.zinglish.nl en Facebook

Inmiddels werken we al aan deel 2!