Nieuws

Nieuwsbrief

Abonneer je hier en blijf op de hoogte van alle publicaties, acties, nieuwe liedjes en meer.Lees hier de laatste nieuwsbrief.

Zinglish 2 is verschenen

Zinglish is een verzameling liedjes voor jonge kinderen in steeds een Engelse en een Nederlandse versie, met als doel het vergroten van de Engelse woordenschat. Samen met Sanne Ramakers en Marlijn van Kempen  maakten ik al eerder het succesvolle deel 1 en nu is er dus het vervolg. Volgens hetzelfde concept, maar dit keer niet alleen gericht op school, maar ook op thuis. Margot Senden illustreerde het geheel wederom. Beluister hiernaast het lied Insecteorkest/Insect orchestra

Kijk op www.zinglish.nl en Facebook

De Operapiraat

Hij is er: mijn nieuwe liedjes-doeboek De Operapiraat! Ik ben er heel trots op en blij mee. Bestellen doe je via www.operapiraat.nl of bij je lokale of digitale boekwinkel. 

Spotify

Sinds begin 2020 staan de liedjes van mijn eerste liedbundels Rood rood mannetje, Daar komt de boegieman! en Swingen als een kangoeroe op Spotify! Ook de liedjes van Zinglish komen 1-voor-1 online. En de muziek van De Operapiraat is daar ook beschikbaar. Als je mijn account volgt, mis je niks!

Gewonnen!

Met mijn lied 'Kijk eens wat ik kan' dat ik schreef voor 123ZING heb ik de Willem Wilminkprijs 2019 gewonnen! Bekijk het lied hiernaast.

omslagHR.jpg